Måleri på Kungsholmen, Östermalm och Södermalm

Stockholms Golv & Måleri AB

Vi hjälper dig med måleriuppdrag

Stockholms Golv & Måleri AB är företaget för dig som behöver hjälp med måleri på Östermalm, Kungsholmen eller Södermalm. Här utför vi allt som rör måleri- och tapetseringsarbeten. Vi kan både hjälpa till med små- och stora uppdrag åt såväl privatpersoner som företag. Med vår hjälp blir måleri enkelt. Om du vill kunna erhålla ett fantastiskt resultat, så är det oss på Stockholms Golv & Måleri AB, som du skall anlita.

Hur vi arbetar

Nyckeln till ett bra resultat ligger i god underbehandling. Vi har god vana vid exempelvis rivning av gamla tapeter, bredspackling och andra åtgärder som krävs vid underbehandling. Om du som kund vill ha goda råd innan du bestämmer dig för vilken typ av åtgärd eller arbete som du vill ha vår hjälp med, så är du välkommen att höra av dig till oss. Vi kan diskutera och tillsammans komma fram till en så bra lösning som möjligt. Kom ihåg att vi alltid arbetar för dig som kund. Dina önskemål är det som betyder mest för oss.

Vår erfarenhet inom måleribranschen

Våra medarbetare har arbetat inom måleribranschen i många år och de har en mycket god vana vid de flesta typer av arbeten inom detta. Om du på ett enkelt och prisvärt sätt vill erhålla ett fantastiskt måleriresultat, så är det oss och vårt företag som du skall anlita. Med vår hjälp blir du alltid nöjd. Vi ger oss aldrig innan du är 100 procent nöjd med allt som vi har hjälpt dig med. Vi vill kunna vara den firman, som du kontaktar allra först, då du behöver en kunnig och rutinerad hjälp inom vår bransch.