Golvläggare i Nacka, Lidingö och Täby

Stockholms Golv & Måleri AB

Golvläggare i Nacka, Lidingö och Täby

Stockholms Golv & Måleri AB är ett perfekt företag att anlita, om man behöver anlita en kompetent, erfaren och noggrann golvläggare i Nacka, Lidingö eller Täby. Här på vårt företag får man hjälp på det viset som man vill ha det. Vi hjälper alla enligt de önskemål och behov som föreligger, Inget arbete avslutas innan du som kund är helt nöjd eller vill ha mera hjälp. Våra erfarna och rutinerade golvläggare har arbetat i många år inom branschen, Det innebär att du som kund alltid kan få ett arbete som du är helt nöjd med. Hos oss blir det enkelt att få hjälp inom golv.

Är du intresserad av att få hjälp?

Om du är intresserad av att få hjälp av oss, så är du välkommen att höra av dig. Vi kan både ge dig info om våra tjänster, samt diskutera eventuella lösningar. Du kan även få goda råd innan du bestämmer dig för vilken typ av tjänst som du vill anlita oss för. Våra medarbetare är som sagt mycket duktiga. Med dem och vår hjälp får du möjlighet att erhålla ett fantastiskt golv.

Vi arbetar för alla

Vi åtar oss uppdrag av varierande art och storlek. Vi kan både anlitas för små uppdrag och för uppdrag som är mer omfattande och som kräver mer tid och resurser att slutföra. Självfallet kan man både få hjälp av oss om man är en privatperson och ett företag med mera. Vi vill kunna hjälpa alla att få ett snyggt och modernt golv.